ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ

Τα εγκεφαλικά μαρτύρια είναι εξουθενωτικά και σε μεγάλο βαθμό έρχονται στις πιο γελοία φρικτές στιγμές. Μπορεί να είστε σε μια συνάντηση ή να καταφέρνετε κάτι που απαιτεί την πιο εξωφρενική σκέψη σας. Παρόλα αυτά, οι πονοκέφαλοι μετά βίας μπορούν να συνεχιστούν μέχρι να καθίσετε αδρανής. Θα ήταν τέλειο εάν μια εγκεφαλική επιδείνωση ουσιαστικά έμενε μακριά εντελώς, αλλά όχι τόσο πολύ, καθώς κάποιος από εμάς είναι εξαιρετικά τυχερός επειδή όλοι μαζί τις έχουμε και το 4 έως 5% από εμάς τις βιώνουμε κάθε μέρα.

Ανεξάρτητα από αυτό, είμαστε τυχεροί καθώς υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απορρίψουμε αυτόν τον απεχθή πονοκέφαλο. Μία από αυτές τις τεχνικές είναι το αυτομασάζ. Ακριβώς όταν δεν υπάρχει κανείς τριγύρω να σας κάνει το τρίψιμο της πλάτης, μπορείτε να το κάνετε χωρίς τη βοήθεια άλλου ατόμου. Η έρευνα δείχνει ότι ένα τεράστιο μέρος από εμάς σε αυτό το σημείο ασκεί κάποιου είδους αυτοπτυχία όταν εμφανίζεται μια εγκεφαλική επιδείνωση. We do it by scouring our μασαζ κατ οικον safe-havens or sanctuary. Όσον αφορά τη σκοπιμότητα, κάθε άτομο είναι εξαιρετικό, επομένως μελέτες έχουν δείξει ότι ο καθένας έχει άλλο χρόνο απόκρισης και μπορεί να απαιτήσει μια εναλλακτική στρατηγική για να απελευθερωθεί από ένα συγκεκριμένο είδος εγκεφαλικής επιδείνωσης.

Πρώτα λοιπόν, πάρτε πολλά υγρά. Αφού το κάνετε αυτό, ήρθε η ευκαιρία να προχωρήσετε προς το τρίψιμο της πλάτης. Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να το κάνετε νίκη:

Εγγυηθείτε ότι το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε είναι εξαιρετικό. Αυτό υποδηλώνει ότι το δωμάτιο πρέπει να είναι αδύναμο και πρέπει να είναι ήσυχο. Εγγύηση ότι θα κλείσεις την πόρτα για να μην σε απογοητεύσει κανείς.
Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρές σας για να ασκήσετε πίεση σε σαφείς συγκεντρώσεις γύρω από το κεφάλι και το πρόσωπό σας. Θα κατεβείτε στα άσυλα, στα ιγμόρεια και στα θεμέλια του λαιμού σας.
Εγγύηση ότι δεν πιέζετε άσκοπα. Θα πρέπει να είστε σύμφωνοι με το πώς απαντάτε σε ένα αυτο-μασάζ. Λόγω της άσκοπης σύνθλιψης, αφήστε λίγο. Εάν αισθάνεστε ότι δεν πιέζετε επαρκώς, απλώς πιέστε σε κάποιο βαθμό ακόμη πιο ανυπόμονα.
Υπάρχουν κατευθύνσεις τρίψιμο σημείου πίεσης προς τις οποίες μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Ένα χαλαρωτικό τρίψιμο δεν χρειάζεται να συμβεί μόνο στο κεφάλι σας. Μπορείτε να τρίψετε το πίσω μέρος του χεριού σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Δείτε αυτό το οστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χάος του λαιμού σας. Μετακινηθείτε αρκετά περισσότερο από ένα εκατοστό κάτω από αυτό και τρίψτε την πλάτη για πέντε λεπτά με τους αντίχειρές σας. Θα προσπαθήσετε να δείτε το στέλεχος να φεύγει από το σώμα σας. Στο πίσω μέρος του χεριού σας, κάντε μασάζ μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μετακαρπίου οστού.
Εάν αισθάνεστε ότι ο πονοκέφαλος σας καταρρέει, σταματήστε αμέσως. Εάν οι εγκεφαλικές σας αγωνίες συμβαίνουν τακτικά, εγγυηθείτε ότι πιστεύετε ότι ένας ειδικός θα έρθει το συντομότερο δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στη βάση του τι προκαλεί τον πονοκέφαλό σας.
Όπως θα μπορούσε να είναι αυτονόητο, το τρίψιμο της πλάτης είναι εκπληκτικό στην απόρριψη των πονοκεφάλων και, ανεξάρτητα από αυτό, μειώνει την ένταση και την απαίσια. Αναμενόμενα, κάποιος πηγαίνει σε μια εγκατάσταση ή ER για εγκεφαλικό μαρτύριο. Οι πονοκέφαλοι είναι αναπόφευκτοι τόσο πολύ που η βιομηχανία παυσίπονων που πωλούνται χωρίς ιατρική συνταγή προμηθεύεται σταθερά 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Οι οικονομίες χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια λόγω των χαμένων ημερών εργασίας λαμβάνοντας υπόψη τις εγκεφαλικές αγωνίες. Με ένα χαλαρωτικό τρίψιμο στην πλάτη, για παράδειγμα, ένα αυτοπτυχιακό, μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από την εκτίμηση.

Add a Comment

Your email address will not be published.